Biblioteca Neus Català

Equipament modern, situat als baixos d’un edifici d’habitatges i que es va posar en funcionament l’any 2019. Té una superfície de 140 m2, amb una distribució que permet la ubicació dels diversos serveis de biblioteca de manera còmoda i clara. La biblioteca disposa d’un espai infantil, a la zona de l’entrada, i també zona d’exposició temàtica. A la part central s’hi ubiquen les taules de lectura i d’accés als ordinadors. També es disposa d’una zona de butaques per a la lectura individualitzada i de premsa i revistes. A la part del fons, hi ha  la zona d’audiovisuals. També es disposa d’una petita sala per a l’estudi i el recolliment, aïllada de la resta. A la zona central es situa el lloc de control, amb dos espais per al personal de la biblioteca i també la zona dels lavabos.

La Biblioteca Neus Català està integrada a la Xarxa de Biblioteques de les comarques gironines, depenents de la Diputació de Girona.

La inauguració de la Biblioteca Municipal es va portar a terme durant els actes de la Festa Major de 2019, i per acord de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, porta el nom de Neus Català (1915 – 2019), persona activista antifeixista, feminista i la darrera supervivent del camp d’extermini nazi de Ravensbrück (Alemanya).

HORARI HIVERN: dilluns a divendres matí de 9.30 h a 12.00 h  i tardes de 16 h a 19:30 h

Com arribar-hi?

Activitats

AL GIRONÈS LLEGIM
Activitats de foment de la lectura
Del dv. 17.02.23 al dt. 18.04.23
Biblioteca Neus Català, Molí de Can Bram
Sant Julià de Ramis
LITERATURA Familiar
Llegir el teatre
Activitats de la Biblioteca Neus Català
Del dv. 27.01.23 al dv. 26.05.23 | 19:00 h
Biblioteca Neus Català
Sant Julià de Ramis
Club de lectura
HORA DEL CONTE
LA VERITABLE HISTÒRIA DE DIONÍS- Cia La Senyoreta (la Perleta)
dv. 20.10.23 | 17:00 h
Biblioteca Neus Català
Sant Julià de Ramis
Familiar

Altres sant julià de ramis