14ena. FIRA DEL CONTE

Fira del Conte de Medinyà

Gratuït
diumenge, 15 de setembre | 10:00 h
Pobles Medinyà
Compartir

La Fira del Conte a Medinyà, al gironès, és un esdeveniment que promou la cultura i la narrativa, especialment dirigida al públic infantil i juvenil.

Aquesta fira inclou diverses activitats relacionades amb la narració oral i escrita, com sessions de contes amb narradors professionals, tallers de creació literària, activitats lúdiques i educatives, i espectacles teatrals.

La “Fira del Conte” a Medinyà, situada a la comarca del Gironès, ofereix una oportunitat per a infants, joves i famílies de gaudir de la literatura de manera interactiva i participativa. També és una ocasió per als autors locals i nacionals de compartir les seves obres i intercanviar idees amb el públic.

La Fira del Conte de Medinyà va néixer l’any 2010 fruit de l’impuls d’un grup de joves que buscaven un esdeveniment identificatiu per al poble. El resultat va ser la creació d’una fira inèdita i engrescadora que tindria el conte com a protagonista. La idea original fou, de fet, d’un veí del poble —en Joan Bahí—, inspirat per un reportatge sobre el diari personal de Hans Christian Andersen segons el qual l’autor danès, de camí cap a Barcelona (l’any 1862), hauria hagut de fer parada a Medinyà sorprès per uns forts aiguats.

 

Diumenge
15
set