RESONANCE - CONCERT DE PIANO

Meritxell Noguer

Finalitzat
2023
dissabte, 3 de juny | 20:00 h
Compartir

Meritxell Noguer s’ha format a la Guildhall School of Music & Drama, l’Escola Superior de Música de Catalunya, el Conservatori Isaac Albéniz de Girona i l’Escola de Música del Gironès. Els seus professors més destacats han estat Denis Losev, Peter Bithell, Maria Àngels Pardàs i Toni González. Ha estat premiada al Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, al Concurs Arjau i al Concurs Vila de Salou, entre d’altres.

Ha realizat recitals de piano i música de cambra arreu del país i a l’estranger, destacant sales com el Milton Court (Londres), St John’s Church Waterloo (Londres), l’Auditori Viader (Girona), el Jardí dels Tarongers (Barcelona) i l’Auditori Joan Plaça (València).

 

En aquest concert Meritxell Noguer presenta el seu primer àlbum. Es tracta d'una selecció d'obres que han acompanyat la intèrpret durant els primers anys de la seva carrera com a pianista i amb les quals sent una gran connexió. En aquest concert podrem sentir la força i l'energia de la Sonata Patètica de Beethoven, podrem tornar per uns moments a la nostra infantesa amb les Escenes d'infants de Schumann i, finalment, ens transportarem a llocs inimaginats deixant-nos portar per les flotants textures de la Sonatine de Ravel. Una experiència intensa que segur que ens farà ressonar.

Dissabte
03
jun
Gratuït
Finalitzat